Joogaa ja ratsastusta-viikonloput
https://www.facebook.com/JoogaaRatsastajille/”Kissakulman tallilla mieli ja sielu lepää! Leirit on suunniteltu perusteellisesti ja huolella, ja jokainen osallistuja saa tarvitsemansa huomion niin ratsastus- kuin joogatunneillakin. Tunnit sopivat niin aloittelijoille, kuin kokeneemmillekin joogeille ja ratsastajille. Tämän leirikokemuksen perusteella voin sanoa, ettei aikaisempaa kokemusta juuri tarvita, koska tunneilla lähdetään liikkeelle alkeista ja jokainen saa edetä omaan tahtiinsa. Hevoset ovat eri tasoisiin ratsastajiin harjaantuneita ja kokemattomampikin uskaltaa hypätä selkään ja lähteä maastoretkelle luonnonkauniisiin maisemiin! Suosittelen Kissakulmantallin leirejä kaikille, jotka kaipaavat mielen ja sielun lepoa ja yhteyttä itseensä, hevosiin ja luontoon (ilman wifiä)! Jos etsit rauhaa ja autenttista maalaismaisemaa, pakopaikkaa kaupunkilaisarjen ajatusrumbasta, se löytyy taatusti Kissakulmalta. Hevoset voivat luonnollisessa ympäristössä hyvin, jooga istuu Päijänteen maisemaan täydellisesti ja kiire taatusti unohtuu. Lealla & Marialla on molemmilla oikea asenne elämään ja asiakaspalveluun: sitä tuntee olevansa täysin tervetullut juuri sellaisena kuin on. Harvinainen aarre tänä modernina aikana! Tulen takuuvarmasti ensi kesänä uudestaan!” -asiakaspalaute Joogaa ja ratsastusta-kurssilaiselta

********************************************************

SE AITO JA ALKUPERÄINEN JOOGAA JA RATSASTUSTA-LEIRI

Tervetuloa avaamaan kehosi joustavammalle ja tuntevammalle ratsastukselle.

Viikonlopun aikana joogataan ja ratsastetaan sopivasti vuorotellen. Joogatuntien tavoitteena on avata ratsastajan kehoa ja mieltä paremman yhteyden saavuttamiseksi hevosen kanssa. Keskitymme selkärangan mobilisointiin, lantion ja lonkkien avaamiseen, hartioiden ja yläselän liikeratojen parantamiseen sekä keskivartalon vahvistamiseen.

Keskeisenä osana hengityksen syventäminen ja mielen hallinnan parantaminen.

Tuntien sisällössä vaihtelevat dynaamiset hatha-asana flowt ja rentoutuminen, erityisesti ratsastajan kehonhuoltoa tukevat liikkeet. Sopii erinomaisesti sekä aloittelijoille että edistyneemmille joogaajille.

Ratsastuksen pääpaino on hyvässä ja hevosen liikkeitä myötäilevässä kouluratsastuksessa. Yhdistämme ratsastusharjoituksiin selässä tehtäviä joogaliikkeitä ja haemme tuntevaa yhdessäoloa hevosen kanssa.

Viikonlopun aikana rentoudumme myös metsän siimeksessä.

Ratsastuksenopetus on hevoslähtöistä, eleettömiä apuja suosivaa. Tallin hevoset ovat kilttejä, jokainen on oma persoonansa ja ne toimivat hyvin kevyillä avuilla ja istunnalla. Osallistujien taso ja toiveet huomioidaan.

Maistuva kasvispainotteinen ruoka (lakto-ovo).

Joogaharjoituksia viikonloppuun mahtuu viisi ja ratsastusta kolmen tunnin verran, josta osa ajasta voidaan viettää maastoretkellä.

Mukaan tarvitset oman joogamaton ja mukavat, joustavat vaatteet joogaharjoitteita varten sekä normaalit ratsastusvarusteet.

Majoitus on tilan päärakennuksessa, joogatunnit pidetään lämminhenkisellä torpalla ja rantasauna lämpiää lauantaina.

Viikonlopun aikana nautimme herkullista kasvispainotteista ruokaa, jossa korostuu lähituottajien antimet ja raakaravinto tuoden hyvää oloa sisältäpäin.

Ohjelma alkaa perjantaina klo 17, kotiin suunnataan sunnuntaina 16.30.

Viikonlopun hinta täyshoidolla 295 € (Kysy päiväkurssi mahdollisuutta.)

Kurssille otetaan vain 8 henkilöä, varaa siis paikkasi pian :)

Leirivarauslomake tässä.


Asiantuntevat ohjaajat varmistavat onnistuneen viikonlopun

Joogaohjaajana toimii rekisteröity joogaohjaaja Maria Uhari-Pakkalin (RYT 500). Marialla on vuosien henkilökohtainen harrasteratsastajakokemus, mikä sai uuden ulottuvuuden aktiivisen joogaamisen myötä.

Ratsastustuntien vetämisestä vastaa Lea Aittolahti yli 20 vuoden opetuskokemuksella. Oman ratsastustaidon kehittämistä hän on harjoittanut sekä klassisen kouluratsastuksen, että Centered Ridingin parissa, myös ratsastuspilates on tuttua. Ratsastajan oikealla tavalla liikkeeseen mukautuvan ja tasapainoisen istunnan kehittäminen on hänelle sydämen asia.